Klasični

#

Rolo komarnici su izvrsno rješenje za klasične prozore. Ovaj komarnik štiti od vremenskih utjecaja čak i za vrijeme hladnijeg dijela godine, kada ga za insekte ne trebate. Kutija, vodilice i zaključna traka izrađene su od prašno bojenog aluminija, a mrežica od staklenih vlakana. Ručno upravljanje s klik sustavom je vrlo jednostavno, a ugrađena kočnica osigurava da se komarnik navije u kutiju s optimalnom brzinom što sprječava ozljede.

VRSTE MREŽICE – 4

MAKSIMALNA ŠIRINA (CM) – 180

STANDARDNIH BOJA – 8

JEDNOSTAVAN POTEZ PREMA DOLJE

Za lakše upravljanje komarnika, na zaključnoj traci nalazi se pomična perlasta ogrlica uz pomoć koje komarnik jednostavno potegnete prema dolje, ako je prozor na visini.

PODŽBUKNO IZDANJE

Želite na prozoru samo komarnik? Pored toga želite da kutija ostane nevidljiva? Proizvođač ROLTEK omogućava i tu opciju. Posebno izdanje rolo komarnika može se u potpunosti sakriti ispod žbuke.

RAZLIČITE VRSTE MREŽICA

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materijala, pružaju stabilnost i imaju dug životni vijek.

XXL ELEKTRO ROLO KOMARNICI

Sa elektro-rolo komarnicima možete postići zaštitu od insekata čak i za velike panoramske stijene. Komarnici su dostupni čak i do 400cm širine i visine.

DALJINSKO UPRAVLJANJE ELEKTRO-ROLO KOMARNIKA

Elektro-rolo komarnike možete daljinskim upravljačem regulirati s bilo kojeg mjesta u Vašem domu.