Poduzeće

Tko smo i čime se bavimo?

Poduzeće 100 AL osnovano je 1995. godine sa sjedištem u Čavlima kao druga generacija u proizvodnji prozora i vrata,  a svoje korijene pruža od 1970. godine.

Gdje se nalazimo?

Sjedište 100 AL-a, odnosno proizvodni pogon i izložbeni salon nalaze se u neposrednoj blizini Rijeke u Čavlima uz autoput Rijeka – Zagreb, točnije, Halovac 32 .

Na koji način radimo?

Težimo ulaganju u informatizaciju i proizvodne procese uvođenjem CNC obradnih centara u proizvodnju te svojom fleksibilnom i stabilnom organizacijom isporučujemo proizvode visoke kvalitete.

Kontinuiranim ulaganjem u ljudske resurse sadašnjih i budućih djelatnika omogućili smo profesionalan pristup našim klijentima te postigli osjećaj sigurnosti i pouzdanosti, kao poslovni partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i pruža visoku kvalitetu usluge.

Naš rad prepoznat je i diljem Europe, ali čak i na dalekim Karibima te smo upravo zato posebno ponosni na izvoz naših proizvoda.

Sva rješenja za Vaš dom u jednom brendu.

100AL

Što proizvodimo?

Unutarnja vrata

Naše skladište opremljeno je s više od 3200 vrata u 13 boja s pripadajućim dovratnicima u više širina SPREMNIH ZA ISPORUKU U ROKU OD MAX 15 DANA.

PVC i ALUMINIJSKE prozore i vrata

Proizvodnjom na automatskoj CNC liniji osiguravamo kvalitetu i brzu isporuku!

Stvaramo DISTRIBUCIJSKU MREŽU sobnih vrata

Distribucijsku mrežu koju smo proširili po cijeloj Hrvatskoj smatramo priznanjem za kvalitetu i brzinu isporuke.


Misija

Ulaganjem u modernu tehnologiju kao i u djelatnike te sudjelovanjem u njihovom osobnom i profesionalnom rastu želimo poboljšati kvalitetu usluga i proizvoda, ali i cijeloga tržišta i industrije u kojoj aktivno djelujemo desetljećima. Stvarajući kvalitetu koja je isporučena kupcima u kratkom vremenskom roku postavljamo najviše standarde poslovanja.

Naša je misija stvaranje suradnje i kreiranje mreže s ispunjenim obostranim interesima, a čiji je primarni cilj kvaliteta.

Vizija

Kontinuiranim unapređenjem svih djelokruga rada doprinositi kvaliteti svojih proizvoda te usluga i tako biti prepoznati kao vodeći proizvođači vrata, PVC i ALU stolarije u Republici Hrvatskoj, ali i ostatku Europe.

Vrijednosti

Tradicija

Iako uspješno poslujemo više od 20 godina, naše korijenje i iskustvo započinje od 1970. godine. Unatoč promjenama, prilagodbi i postavljanju novih strateških ciljeva, jedan je ostao isti – kreirati i postavljati kvalitetu.

Kvaliteta i izvrsnost

Odgovarajući, ali i unaprijed postavljajući odgovore na zahtjeve i očekivanja svih zainteresiranih skupina, povećavamo kvalitetu naših proizvoda i usluga. Poslovna izvrsnost upravo dolazi s i zbog kvalitete.

Entuzijazam i stvaranje

Od prvoga dana želja za stvaranjem, ali i ambicioznost i entuzijazam u odgovaranju zahtjevima i izazovima potiču nas na razvijanje.

Otvorenost

Otvoreni smo prema svim novim prilikama, izazovima i zahtjevima tržišta, ali i pojedinaca koji žele sudjelovati u mijenjanju i stvaranju kvalitete i vrsnoće.