Klasični krilni komarnici

#

Krilni komarnici su fleksibilna, visokokvalitetna zaštita pred insektima namijenjena prvenstveno za balkonska vrata i prozore. Profili su napravljeni tako da trebaju malu dubinu, zbog čega ih je često moguće instalirati u kombinaciji s roletom ili žaluzinom. Okvir komarnika izrađen je od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija koji osigurava trajnost vaše investicije. Boja komarnika vam je dostupna u željenoj nijansi RAL ljestvice. U većini slučajeva krilni komarnici su postavljeni na takav način da se otvaraju prema vanjskoj strani , a kada ugradna situacija to ne dozvoljava mogu se otvoriti i prema unutra. Posebna verzija krilnih komarnika omogućuje otvaranje u oba smjera.

RAZNE VARIJANTE RUČKI

Ergonomske ručke za otvaranje omogućavaju vam upravljanje po vašoj želji te proizvod vizualno zaokruže.

NJIHALNI KOMARNICI OMOGUĆAVAJU UPRAVLJANJE U OBA SMJERA

Krilni njihalni komarnici otvaraju se u oba smjera. To je posebno praktično kada imate obje ruke zauzete. Komarnici su izrađeni tako da se tiho i polako automatski zatvaraju. Praktični su i kad ih upotrebljavaju djeca, jer ih često zaborave zatvoriti.

UČVRŠĆIVAČI UGLOVA ZA VEĆU STABILNOST

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarnika umetnuti višekomorni metalni ojačani profili – radi toga su komarnici stabilniji i kod većih dimenzija.

FLEKSIBILNOST NJIHALNIH KOMARNIKA

Posebno razvijen sistem učvršćenja omogućava otvaranje za 120 stupnjeva. To vam pruža jednostavan prijelaz u oba smjera. Tu vam nudimo i posebnu verziju balkonskih vrata bez praga.

H PROFIL ZA ČETKU

Ako je potrebno, na dnu krila postavi se H profil koji se nastavlja po visini. Namijenjen je potpunom prianjanju uz pod i sprječava prijelaz insektima u vaš dom. To je naročito korisno za neravne podove ili za balkonska vrata bez praga.

POGODNO I ZA NEPRAVILNE OBLIKE

Krilni komarnici predstavljaju rješenje kod zaštite pred insektima čak i za prozore nepravilnog oblika. Izrađujemo ih točno po dimenzijama vaših prozora.