Klasični fiksni komarnici

#

Za fiksne komarnike postoje mnoge mogućnosti ugradnje zato ih je moguće ugraditi praktično u svaki prozor. Bez obzira na to da li je drven, plastičan, aluminijski s roletom ili ostalim sjenilima, nema prepreka za ROLTEK fiksne komarnike. Jasne i čiste linije okvira pružaju neprimjetan spoj s vašim objektom. Možete odabrati između mnogih vrsta mrežica prema vašim željama i potrebama.

MAKSIMALNA VISINA (CM) – 220

VRSTA MREŽICA – 6

STANDARDNIH BOJA – 8

POGODNO I ZA NEPRAVILNE OBLIKE

Fiksni komarnici predstavljaju rješenje kod zaštite pred insektima čak i za prozore nepravilnih oblika. Izrađujemo ih točno po dimenzijama vaših prozora.

PRIČVRŠĆENOST S OPRUŽNIM NOSAČEM

Fiksni komarnici nisu izravno pričvršćeni na prozor, već su opremljeni opružnim iglama. Moguće ih je ukloniti u bilo kojem trenutku, ako je potrebno, i ponovno instalirati.

ALUMINIJSKI PROFILI

ROLTEK koristi samo najbolje materijale za izradu svojih proizvoda. Profili komarnika su napravljeni iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija. To osigurava dugu životnu dob i otpornost na sve vremenske utjecaje.

UČVRŠČIVAĆI UGLOVA ZA VISOKU STABILNOST

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarnika umetnuti višekomorni metalni ojačani profil – radi toga su komarnici stabilniji i kod većih dimenzija.

SAVRŠENA PRILAGODBA I RUČKE

Fiksni komarnici su po cijelom opsegu opremljeni s četkom koja osigurava spriječen dostup svim vrstama insekata u vaš dom. Nema prepreka za čišćenje prozora i komarnika jer su komarnici opremljeni sklopivom ručicom s pomoću koje lako uklonite komarnik s prozora ili ga ponovno pričvrstite.