FWS 50

#

Novo sistemsko rješenje integrirano u profil sigurnosnih barijera s visokim stupnjem dizajnerske slobode i najboljim svojstvima toplinske izolacije

Maksimalna fleksibilnost

Sustavom optimizirana fasada Schüco FWS 50 / FWS 60 nudi visok stupanj fleksibilnosti i atraktivne mogućnosti dizajna za fasade i krovne prozore – uključujući optimizirane postupke izrade i ugradnje. Daljnja je prednost što fasada jamči najbolje vrijednosti toplinske izolacije kao SI sustav certificiran od pasivne kuće.

Karakteristične su sigurnosne barijere za ležajeve

Novo, prozirno sistemsko rješenje integrirano u profil sigurnosnih ograda s vitkom uklapa se neprimjetno i elegantno u izgled vanjske fasade. Potrebno opterećenje sigurnosne barijere za jedinice za otvaranje od poda do stropa i male visine ležajeva mogu se izvesti s dosljednim širinama površina profila i neprekinutim profilom.

Dodatni moduli sustava također olakšavaju jednostavnu i sigurnu integraciju električnih komponenata.

Nagrađivana održivost sustava

Širenjem asortimana fasada na sustav Schüco FWS 50.SI, Schüco ponovno ispunjava svoje ekološke zahtjeve za održivim proizvodima. Neovisni institut C2CPII u suradnji s EPEA u Hamburgu sustavu je dodijelio srebrnu oznaku održivosti “Cradle-to-Cradle Certified ™”, koja ima svojstva recikliranja i minimalni sadržaj toksina.