Sentry

#

Blindirana vrata s klasičnom mehaničkom bravom visoke klase otpornosti na provalu. Sustav poluga s trinaest točaka zaključavanja, kontroliran tajnim uloškom New Power s maksimalnom razinom sigurnosti i trajnosti prema EN 1303: 2005. Nova tajna brava s posebnom zaštitom od loma uloška – Lock Blocking System. Izvana je brava zaštićena posebnom pločicom od mangana protiv probijanja, a uložak je skriven iza oklopa. Sustav poluga opremljen je kukom za kuku, gornjom polugom i šest bodlji na bočnoj strani šarke s posebnim zavojem. Krilo vrata su izrađena od pocinčanog čelika s dva čelična lima i izolacijskim polistirenskim ispunom. Zahvaljujući posebnom okviru profila s drugom gumenom brtvom i kosim pragom ugrađenim u krilo, Sentry postiže visoke toplinske i izolacijske performanse.

Prilagodljiva, funkcionalna i čvrsta, protuprovalna vrata SENTRY predstavljaju idealno rješenje kada se ne želite lišiti klasičnoga načina zaključavanja.

Ako se vaša imaginacija usudi odlučiti shodno Vašoj želji, za klasičan ili moderan stil, suština ovih vrata ostaje i dalje cilindar brava – mehaničko zaključavanje koje je u Europi najrasprostranjenije i koje je tvrtka Dierre majstorski interpretirala, tako da su ova vrata otporna na najozbiljnije pokušaje obijanja.