PURO 2.XR

#

PURO.XR je jedini nadprozorni sistem koji ima servisni otvor na vanjskoj strani. Radi toga je kutija u unutrašnjosti potpuno zatvorena i s tim postiže najvišu toplinsku izolaciju na tržištu. Sistem je višenamjenski i pored sjenčenja nudi mogućnost ugradnje integriranog komarnika koji će onemogućiti da provodite svoje vrijeme u miru bez prisutnosti insekata. Komarnik se može ugraditi odmah ili bilo kad kasnije kad vam bude potrebno. Kutija je izrađena iz tvrde poliuretanske pjene koja je vrlo lagana, nema mirisa i ne plijesni. Prednost sistema je u tom  da možete u jednu kutiju ugraditi rolete i žaluzine tako da je sistem idealan za kombiniranje obje vrste sjenila na jednom objektu.

W/M2K TEMPERATURNI FAKTOR – 0,42

VELIČINE KUTIJA – 7

VRSTA LAMELA – 7

INTEGRIRANI KOMARNICI

Integrirani komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Možemo ih ugraditi zajedno s roletama u roletne kutije i u kutije vanjskih žaluzina. Dostupne su 3 vrste mrežica.

KUTNA PODIJELJENA ZAKLJUČNA LETVA

Svi sistemi roleta ROLTEK ostvaruju besprijekoran dizajn, jer su izrađene bez branika. Kutno dijeljene letve su standardnije kod sistema KARO, PURO.XR I RA.3. Omogućavaju jednostavno rukovanje mehanizmom kroz servisni otvor kada je to potrebno.

TOPLINSKA IZOLACIJA

Energetsko štedljiva gradnja znači da je potrošnja energije boraveći u njoj mala. Ovdje se ROLTEK nadprozorni sistemi posebno dobro iskazuju. Pored činjenice da imaju kutije vrlo dobre izolacijske vrijednosti, spušten lamelni plašt sprječava gubitak energije kroz prozor.

VODILICE

Visokokvalitetne vodilice omogućuju jednakomjeran i udoban tok lamelnog plašta tijekom pomicanja. Omogućavamo vam individualnu prilagodbu vodilica vašoj polici prozora u obliku kosog reza i izreza. Aluminijske vodilice mogu biti obojene u bilo koju nijansu RAL ljestvice ,a PVC mogu biti obojene dekorativnom folijom.

RAZLIČITE BOJE KUTIJA

Ponekad ja ugradna situacija malo drugačija od standardne. U takvim situacijama može se desiti da dio kutije ostane vidljiv. To ne predstavlja nikakav problem jer vam nudimo mnogo mogućnosti za bojanje PVC kutija s dekorativnim bojama ili se kutiju prekrije s aluminijskom maskom koju se može obojiti u bilo koju boju.

JEDNA KUTIJA ZA ROLETU I ŽALUZINU

U spavaćim prostorima želimo imati savršenu tamu dok u dnevnim prostorima želimo imati više mogućnosti za regulaciju svjetlosti. Kutija PURO 2.XR iz poliuretanske pjene omogućuje ugradnju rolete i žaluzine, stoga je idealna za kombiniranje različitih sjenila na jednom objektu.