Klasični klizni komarnici

#

Moderni ROLTEK klizni komarnici uglavnom se koriste za velike otvore, na primjer panoramske stijene, zimske vrtove te prelaze na balkon ili terasu. Moguća je jednokrilna, dvokrilna i trokrilna izvedba sistema. Potrebno je vrlo malo dubine za instalaciju pa se često kombiniraju s većim roletama i vanjskim žaluzinama. Budući da je moguće izraditi veliku veličinu bez među slojeva, jasan pogled prema vani je zagarantiran. Upravljanje kliznim komarnicima izuzetno je jednostavno- pomicanjem krila ulijevo ili udesno. Za još više mogućnosti upravljanja, ručke ili profil za otvaranje s nogom također su dostupni.

VRSTA MREŽICA – 6

MAKSIMALNA ŠIRINA KRILA (CM) – 240

MAKSIMALNA VISINA KRILA (CM) – 350

PROFIL ZA OTVARANJE NOGOM

ROLTEK klizni komarnici omogućavaju otvaranje u oba smjera bez korištenja ruku. U donjem dijelu komarnika nalazi se posebno punjenje s otvorom za otvaranje stopalom. Za lagano zaustavljanje krila na zaključnoj točki pazi kočnica u tračnicama.

UČVRŠČIVAĆI UGLOVA ZA VISOKU STABILNOST

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarnika umetnuti višekomorni metalni ojačani profili. Komarnici su stabilni i kod većih dimenzija čak i bez korištenja prečki.

MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PROLAZA ZA MAČKE I PSE

Izvrsno rješenje za ljubitelje životinja – moguće je postaviti prolaz za mačke ili manje pse u klizne komarnike i krila. Vaš će ljubimac imati slobodan prolaz i bit će vam zaštićeni od insekata. Također je dostupna i posebna mreža koja je osobito otporna na ogrebotine.,