Hibry

#

Zahvaljujući sustavu dvostruke funkcije, koja se kombinira u jednoj bravi – kao i u automobilima – automatskim i ručnim funkcijama, Hibry nudi više praktičnosti nego tradicionalna vrata, ali kontrolu otvaranja jamči mehanička brava. S unutarnje strane opremljena su zaslonom osjetljivim na dodir koji, osim što omogućuje otvaranje vrata, omogućuje i druge jednostavne operacije, uključujući omogućavanje novih elektroničkih ključeva. Vrata se izvana otvaraju približavanjem elektronskog ključa ili kartice senzoru na vratima: LED lampice se gase te klinovi se vraćaju natrag; zatim, spuštajući kvaku ili okretanjem kugle vrata se otključavaju. Hibry se automatski zaključava kada su vrata zatvorena. Ako ne želite da se Hibry automatski zatvori, možete onemogućiti ovu funkciju.

Hibry je funkcionalan i inteligentan: čak i u slučaju elektroničkog kvara ili nestanka struje, svaka faza otvaranja i zatvaranja može se izvesti ručno umetanjem ključa u cilindar.

New Power Dierre visokoučinkoviti cilindar isporučuje se standardno, zaštićen čahurom otpornom na trganje. Na zahtjev se može ugraditi i najnoviji Dierre D-Up cilindar.

Sustav za otvaranje Hibry ima pet načina otvaranja: Easy Key (mehanički stransponder), ključna kartica (1), kartica s ugrađenim mikročipom veličine uobičajene kreditne kartice ili paket, upravljanje tipkama (2), s utorom za bilo koji privjesak za ključeve. Uz to postoje i biometrijski čitač otiska prsta (3), alfanumerička tipkovnica (4) i bilo koji drugi
vanjski uređaj sposoban za interakciju s vratima kroz čisti kontakt prisutan na okviru. Jednostavni ključ, kartica s ključem i upravljanje tipkama može se postaviti na dva različita načina verzije:
• “Glavni” ključ koji omogućuje upravljanje svim hibridnim elektroničkim uređajima funkcije, kao što je, na primjer, registracija novih ključeva.
• tipka “usluga”, omogućena samo za otvaranje i zatvaranje vrata

Hibry Vas nikada neće iznevjeriti, dopušta samo Vama da otvorite i zatvorite vrata kako želite. Studija je dokazala kako ne postoji mogućnost da netko umjesto Vas otvori Vaša vrata.