Hero 1

#

Vrlo dobro osmišljeni detalji čine HERO.1 sistem poduzeća ROLTEK savršenim žaluzinama za moderne niskoenergetske i pasivne zgrade. Cijeli sustav je proizveden s naglaskom na ekstremnoj stabilnosti koja nudi dodatnu zaštitu protiv provale. HERO.1 predstavlja maksimum zamračenja od sunčeve svjetlosti, savršeno oblikovanje lamele, ekstremna čvrstina i tihi rad. Dostupan je u dva oblika lamela P oblik ili S oblik. HERO.1 je opremljen stabilnim vodilicama od 78 x 23 mm i može se postaviti žaluzine da su vidne ili podžbukne.

DUBINA KUTIJE (MM) – 130
OBLIKA LAMELA – 2
VISINA KUTIJE – 5

INTEGRIRANI KOMARNICI

Integrirane komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Uz pomoć integriranih komarnica možete spriječiti insektima ulaz u vaš dom sa samo jednim potezom. Ako vam komarnici u hladnom djelu ljeta nisu potrebni možete ih jednostavno naviti u kutiju gdje postanu u potpunosti nevidljivi. Instalacija je moguća odmah ili naknadno u prethodno napravljenoj kutiji. Dostupne su 3 vrste mrežica.

ZATAMNJENJE

Naše HERO žaluzine pružaju maksimalno zatamnjenje. Zatamnjenje je slično kao kod roleta, zato će vaš san biti miran, ako se za njih odlučite u spavaćim prostorima. Pogledajte si primjer ovih žaluzina u našem salonu.

ROLETAMA SLIČAN IZGLED

HERO žaluzine su namjerno napravljene odnosno dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Zatamnite svaki prostor tako da vam ispuni sve želje po količini svjetlosti.

DIZAJN LAMELA

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

ŠIROK SPEKTAR TIPOVA MASKI

Maske sustava HERO.1, HERO.1X mogu biti vidljive ili skrivene ispod žbuke. Dubina maske je 130 mm ili 145 mm. Sustav HERO.2 može biti još prilagodljiviji. Ima širok spektar vidljivih ili ispod-žbuknih maski, stoga se dobro snalazi u svakoj situaciji na vašem objektu. Dozvolite, da vam kod toga budemo pri pomoći.

VODILICE

Promišljenog oblika, vodilica HERO.1X garantira vam još više sigurnosti i estetike. Pri završenoj montaži nema vidljivih vijaka, stoga provalnici nikako ne mogu odvrniti vodilice s prozora. Zaštitite sebe i svoje najmilije.

ŽIČNE VODILICE

Vanjske rolete HERO.2 dostupne su i u izvedbi sa žičnim vodilicama. Povjerujte u našu kvalitetu iz naše vlastite proizvodnje.

FASADNA IZVEDBA

Ponekad montaža rolete na prozoru nije moguća, ali ROLTEK ima spreman odgovor za svaki objekt. Sistem HERO.1 može se montirati na vašu fasadu. Idealno je rješenje kod naknadne ugradnje.

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

Svaka lamela HERO ima gumu po cjeloj dužini, koja sprječava buku kod dizanja i spuštanja žaluzine, čak i kod udara jačeg vjetra.

GARANTIRANA DUGOTRAJNA ŽIVOTNA DOB

Sredina užeta sistema HERO izrađena je od KEVLAR-a. Ovaj poseban materijal ima 5X veću zateznu moć od željeza, stoga se uže nikada ne rastegne. Žaluzine HERO su zato savršeno podmirene i nakon dugogodišnje upotrebe.