CS 77

#

Concept System® 77 visoko je izolacijski sustav prozora koji udovoljava povišenim zahtjevima u pogledu toplinske izolacije, stabilnosti i sigurnosti. Predviđajući toplinske zahtjeve, vrijednost izolacije (Uf) za HI + varijantu ovog sustava spušta se na 1,7 W / m²K za standardni otvor za otvaranje. Jedinstveni koncept sustava čini ga savršeno pogodnim za trostruko ostakljenje, a CS 77 čak je postigao švicarsku oznaku komponenata Minergie®.

Performanse sustava u pogledu akustike, nepropusnosti za vodu i zrak, ali i za specifične primjene poput Bullet – i Fire Resistance, udovoljavaju najstrožim europskim standardima. Štoviše, prozori CS 77 dostupni su u različitim razinama otpornosti na provalnike (klasa 2 i 3) što ga čini izuzetno sigurnim sustavom.
Kako bi odgovarao različitim vrstama zgrada, sustav je dostupan u raznim estetskim stilovima: funkcionalni, meka linija i skriveni otvor.

Sustav CS 77 uključuje najcjelovitiji raspon rješenja za sve vrste prozora koji se otvaraju prema unutra i prema van. Vrhunske mogućnosti kombinacije, također s vratima CS 77, kliznim sustavima CP 130 i ventilacijskim jedinicama Ventalis®, čine CS 77 izuzetno pogodnim za sve vrste građevinskih koncepata, čak i uz najviše sigurnosne zahtjeve.