BSF 70

#

Ovaj profil za verande s harmo otvaranjem i prekinutim toplinskim mostom pomaže u stvaranju radnih i kućnih ambijenata koji su fleksibilni i udobni te maksimalno iskorištavaju prostor i svjetlost.

Dostupna u širokom rasponu stilova i rješenja, serija BSF70 omogućuje rasklapanje krila prema unutra i prema van. Potonje rješenje posebno pogoduje potrebama hotela, barova, restorana i sličnih komercijalnih objekata koji žele maksimalno iskoristiti svoj prostor.

Vrlo čiste linije s četvrtastom ili zaobljenom vanjskom konturom krila omogućuju da se AluK veranda lijepo uklopi u svaki arhitektonski stil. Kad je zatvorena, veranda postaje atraktivna staklena fasada s odličnim učinkom toplinske izolacije, propusnosti zraka te nepropusnosti vode i vjetra.

Krila se rasklapaju brzo i nije potreban velik pritisak. Ona klize na vodilicama od nehrđajućeg čelika i tako stvaraju atraktivan i prostran otvor bez prepreka. Ova serija profila ima spušten prag koji iznosi 33,9 mm te je takav u skladu sa zakonom protiv arhitektonskih barijera.

Aluminijski profil BSF70 omogućuje izgradnju verandi koje sadrže 2 do 8 krila i to ne samo u klasičnim 3+1, 4+1 i sličnim strukturama, već i u 2+2 i 4+4 strukturama koje imaju središnje otvaranje te rasklapanje s obje strane. Također je moguće proizvesti okvire i učvršćenja najveće visine od 3 metra i najveće širine od 6.5 metara. Da bi klizilo bez smetnji, svako individualno krilo može biti široko najviše 1 metar te težiti do najviše 100 kilograma.