CW 50


Neograničena kreativna sloboda i maksimalan ulaz svjetlosti


Concept Wall 50 sustav je fasade i krova koji nudi neograničenu slobodu dizajna i omogućuje maksimalnu transparentnost. Inovativna rješenja pridonose tendenciji velikih, teških i visoko izoliranih staklenih ploča. CW 50 podržava staklene ploče do 700 kg u različitim staklenim konfiguracijama. Još više težine stakla može se ponuditi u rješenjima po mjeri.


Sustav je dostupan u nekoliko izvedbenih izvedbi i inačica ostakljenja, ali također uključuje različite tehničke varijante kako bi udovoljio navedenim razinama vatrootpornosti i toplinske izolacije do Uf = 0,56 W / m2K. Dizajn varijante nude rješenja i za vanjski i za unutarnji dio zgrade. Varijante ostakljenja kreću se od korištenja standardnih tlačnih ploča, do strukturno ostakljenih i strukturno stegnutih rješenja.

Široka paleta profila CW 50 ispunjava sve zahtjeve suvremene arhitekture. S obzirom na energetske performanse, sustav nudi rješenja na različitim razinama, omogućavajući upotrebu trostrukog ostakljenja i čineći sustav čak primjenjivim za pasivne kuće ili niskoenergetske zgrade. Uz to, namjenski tipovi otvaranja također se mogu neprimjetno integrirati; poput paralelnog prozora za otvaranje, gornjeg obješenog prozora, skrivenog okretnog i nagibnog prozora za odzračivanje, ali također i otvorenog krovnog otvora za integraciju u krovne primjene CW 50.